Tænk over tankens kraft

Tænker du over tankens kraft?

De senere år har budskabet spredt sig som en steppebrand: Dine tanker former dit liv!
Utallige bøger er skrevet om emnet, og Hollywood har da også beskæftiget sig med teorien, det seneste skud på stammen er filmen “The Secret”, der handler om Loven om tiltrækning.
Og det er lige netop det der er essensen i tankens kraft: Universet og alt i det, består af energier der arbejder sammen med dine tanker. Tænker du positivt, vil du tiltrække positive energier som vil manifestere sig til fysiske positive ting og situationer i dit liv. Omvendt; tænker du negativt, tiltrækker du ting og situationer du oplever som negative. Det er meget forenklet, men budskabet er ikke til at misforstå.
Når du bliver rigtig god til at kontrollere tankegangen og de følelser hvormed du giver liv til tankerne, kan du tiltrække nøjagtig det du ønsker. Her er ingen begrænsninger.
Moderne Coaching og skabende meditation er eksempler på områder hvor tankens kraft er et faktum. Hvis du vil ændre noget i dit liv, må du ændre opfattelsen af dig selv og dine muligheder. Løsningen er i dig, ikke uden for dig!
Men derfra, og så til at kunne tiltrække fysiske ting, som penge, møbler, biler, tøj, mad, cykler mm. uden at gå ud og købe det, der er da langt… Eller er der?
Da jeg for ca. 28 år siden, blev bekendt med fænomenet: Loven om tiltrækning, var jeg mildest talt, noget skeptisk. Min rationelle hjerne ville ikke acceptere en sådan påstand, men på den anden side var jeg vældig betaget af tankegangen. Tænk hvis det kan lade sig gøre at tiltrække det man ønsker. Bare i det små. Sådan til husbehov…
Derfra gik det stærkt. Litteratur om emnet blev studeret. Fra gamle Gnostiske skrifter til moderne coaching og NLP, alle havde de den samme rød tråd, men de brugte forskellige ord. Psykologien og Åndsvidenskaben, to sider af samme sag, vidt forskellig, og alligevel så ens. Officielt er de enige om én ting:
Dine tanker, bevidste og ubevidste, skaber din virkelighed!
Træning – træning og træning. Det gik der mange år med…
I dag har jeg utallige eksempler fra mit eget liv, hvor jeg bevidst har frembragt gunstige forhold eller materielle ting alene ud fra tanken. Det kræver øvelse og teknik, men alle kan lære det.
Visualisering kender de fleste lidt til, og mange nævner det i denne forbindelse med at skabe det man ønsker. Mine erfaringer siger mig at visualisering bestemt ikke kan stå alene. Det er en del af det, ja, men en ting der er vigtigere er kontakten til os selv. Før vi ved hvad vi ønsker os og før vi ved hvilke følelser vi indeholder, skal vi ikke visualisere noget bevidst. Det er spild af tid!
Selvindsigt og kontakt til vores ”sjæl”, er vigtige principper i processen med at skabe…
Jeg bringer her et par eksempler på øvelser, der styrker dine ”evner” i samarbejdet med Loven om tiltrækning:
Skriv en ønskeliste.
Lav en liste med 10 af dine største ønsker i prioriteret rækkefølge.
Skriv ud for hvert af dem hvilket behov ønsket tilfredsstiller.
Formålet med denne øvelse er at blive afklaret om reelle behov.
Skriv en taknemligheds liste.
Noter på et papir alle de ting i dit liv, her og nu, du er taknemlig for. Mærk godt efter. Alt skal med.
Formålet med denne øvelse er at fokusere på det positive og dermed trække mere positivt ind i hverdagen.
Vær i nuet.
Kontakt og bevidsthed til dit inderste kan f. eks ske gennem visualisering. For at kunne skabe og tiltrække ting, er det vigtigt at du er nærværende – til stede i nuet.
Du kan bruge denne øvelse til at øve dig i nærvær. Dette vil senere komme dig til gode, når du skal manifestere og tiltrække det, du ønsker.
Beskriv for dig selv i detaljer, hvordan du kommer fra din hoveddør og på arbejdet eller til en by 20 kilometer væk. Medtag så mange delelementer som du overhovedet kan komme i tanke
om. Hvilke butikker kommer du forbi? Hvad sælger de? Hvordan ser bygningerne ud? Er de gamle eller nye? Hvilke farver har de? Beskriv alt hvad du overhovedet kan komme i tanker om på din vej til den pågældende adresse.


Populære indlæg fra denne blog

Hvad er Loven om Tiltrækning

Bøger om Tankens kraft og Loven om Tiltrækning